שלום רב,

לטעמי הסימבלתא במקומה ויכולה לסייע לתשישות, עם זאת לדעתי חיוני להוסיף טיפול פסיכולוגי.

בברכה,

ד"ר אילן טל, פסיכיאטר מומחה

שלום , אובחני עם פיברומיאליגיה. אני נוטלת למיקטל 200 שעזר לי לדיכאון וחזרתי לתפקד (עברתי את כל סדרת ה-SSRI והSNRI). הפסקתי לעבוד כי היתה לי תשישות ,לא יכולתי לנהוג, אפילו לא לעשות סיבוב בשכונה. שכבתי כל היום, פשוט לא הייתי מסוגלת ,לא יכולתי לראות טלויזה אפילו לא לעשות קניות שאני אוהבת. כלום לא עניין אותי. לא ישנתי אלא רק עם 1 מג' קלונקס פלוס 50  טרזודיל ובמשך היום הרגשתי כזומבי,  ירדתי ל-0.75 מג' קלונקס ובהמשך ל- 0.75 טרזודיל. הרופא המליץ לי להוריד את הטרזודיל ולהשאר עם הקלונקס. מס' ימים היה לי קושי ואחר כך ישנתי את 5 שעות. חודשים אני סובלת מכאבי גב ברים -ולאחרונה גם כאבי פרקים ושרירים- אבל אין לי דלקת ובדיקות הדם תקינות . השינה שלי הדרדרה ,תשושה ושורפות לי העיניים במשך היום. נעשתי רגישה גם פיזית וגם נפשית. בשבוע שעבר שוב חזרתי ל-50  טרזודיל-התחלתי לישון אך ביום הייתי תשושה ואולי מנומנמת . התחלתי עבודה חדשה לפני ואני חוששת לאבדה, מבחינה קוגנטיבית הזכרון שלי לא טוב ולעיתים מתקשה להבין או לעשות הקשרים, הרופא נתן לי סימבלטה כדי להקל על הכאבים. רציתי לדעת האם זה בסדר השילוב ,האם עניין הקוגנטיביות ישתפר ,איך  השינה תשופר והאם התשישות תעבור .. או שזה רק יחמיר תודה!!

 

לעמודי תוכן נוספים: טיפול בחרדה חברתיתטיפול בחרדההתקף חרדהמצב רוח רע ודיכאוןדיכאון וחרדה במתבגריםריטלין להפרעת קשב וריכוז אצל מבוגריםהפרעת קשב וריכוז במבוגרים וילדיםדיכאון בילדיםבחן את עצמך האם יש לך התקפי חרדה?

Related Articles:

אנשי המקצוע השונים המתמחים בתחומים שונים בקליניקה מאפשרת להתאים מטפל נכון ולתת לכם מענה מהיר, ממוקד ויעיל. צרו קשר באופן חופשי 0504239446

Share →

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>