כן, יתכן לצערי, וכן הפרעות בשינה יכולות להיות סימן, הטיפול הוא תרופתי אך גם שיחתי

בברכה,
ד"ר אילן טל, פסיכיאטר מומחה

__

פסיכוזה תחת טפול תרופתי ומצבים פרה פסיכוטיים

_

לרופאים שלום, רציתי לשאול האם תיתכן התפתחות של פסיכוזה גם כשהאדם (שחווה שני התקפים פסיכוטיים בעבר- האחרון שבהם לפני 5 שנים) מטופל תרופתית בפרפנן ולמיקטל? וגם: מהם התסמינים של מצב פרה פסיכוטי? למשל: קושי בהירדמות במשך שבועיים יכול להיות אחד מהסממנים שעלולים להטרים התקף פסיכוטי? ושאלה אחרונה: אם מבחינים בתסמינים של מצב פרה פסיכוטי אצל אדם שחווה בעבר התקפים פסיכוטיים- האם יש משהו שאפשר לעשות כקרובים לאדם זה עוד בשלב ההתחלתי של המצב הפרה- פסיכוטי על מנת למנוע או למזער את ההתדרדרות? תודה מראש על תשובותיכם.

 

לעמודי תוכן נוספים: טיפול בחרדה חברתיתטיפול בחרדהקוגנטיבי התנהגותיהתקף חרדהטיפול בדיכאוןמצב רוח רע ודיכאוןדיכאון וחרדה במתבגריםריטלין להפרעת קשב וריכוז אצל מבוגריםהפרעת קשב וריכוז במבוגרים וילדיםדיכאון בילדיםבחן את עצמך האם יש לך התקפי חרדה?

Related Articles:

אנשי המקצוע השונים המתמחים בתחומים שונים בקליניקה מאפשרת להתאים מטפל נכון ולתת לכם מענה מהיר, ממוקד ויעיל. צרו קשר באופן חופשי 0504239446

Share →

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>